Oferte Pijamale si halate de baie

Există vreo haină mai confortabilă decât pijamaua? Sau, oricât de pufoase sunt prosoapele din baie, e vreunul care să concureze cu halatul acela moale în care ai mai zăbovi până când somnul te fură? Pijamale din bumbac sau cămăși de noapte sexi din mătase, cămăsi de noapte din satin, cămăși de noapte cu dantelă, lungi sau scurte, pijamale în diferite culori și pe mărimi diferite, pijamale pentru copii, halate de baie pentru copii, halate colorate si călduroase...Aici sunt de toate! Fiecare dintre noi are pijamaua lui preferată, în care se simte relaxat si destins, iar noi te invităm să descoperi dacă alta de aici poate deveni preferata ta! De asemenea, dacă îți plac materialele fine, poți opta pentru o camașă de noapte mătăsoasă și sexi, care să-ți asigure un somn liniștit.

Comandă online și intră în posesia celor care îți plac!

Comanda Pijamale si halate de baie

Jovene va ofera o varietate larga de Pijamale si halate de baie , avand pret de la 29, pana la 6029 lei. Livrarea comenzilor online se face prin curier rapid pentru orice produs din categoria Pijamale si halate de baie, de regula intre 24 si 48 de ore, in functie de magazin (inclusiv Zoot, Fashiondays, Answear, DyFashion) online de la care efectuati comanda si de curier.

Avem si reduceri pentru produsele din categoria Pijamale si halate de baie, inclusiv pentru cele comandate online de la Zoot, Fashiondays, Answear, DyFashion, inclusiv pentru produse ca si: Set de halat de baie si prosop oranj Sultan, Set de halat de baie si prosop verde jad Sultan, Maiou alb Pieces Plain, Pijama abastru închis cu dantelă Eldar Aria, Halat de baie multicolor cu model zig-zag, Maiou negru Pieces Plain, Halat de baie in nuante de maro in dungi, Halat de baie alb fildes Bee Waffle, Set de halat de baie si prosop lila Sultan, Halat de baie multicolor cu gluga Rhythm

Vizionate recent
Nici un produs