Oferte Dresuri si sosete

Sosete din bumbac 100% sau sosete din bumbac organic, sosete din lana pentru iarna, sosete pentru copii sau sosete de dama, gasesti aici toate tipurile de sosete pe care le cauti. De asemenea, dresurile sunt articole de care o femeie nu se poate lipsi in sezonul rece insa si acestea se aleg in functie de restul vestimentatiei asa ca nu-ti ramane decat sa cauti tipul de dresuri pe care obisnuiesti sa le porti si sa le comanzi.

Comanda Dresuri si sosete

Jovene va ofera o varietate larga de Dresuri si sosete , avand pret de la 29, pana la 6029 lei. Livrarea comenzilor online se face prin curier rapid pentru orice produs din categoria Dresuri si sosete, de regula intre 24 si 48 de ore, in functie de magazin (inclusiv Zoot, Fashiondays, Answear, DyFashion) online de la care efectuati comanda si de curier.

Avem si reduceri pentru produsele din categoria Dresuri si sosete, inclusiv pentru cele comandate online de la Zoot, Fashiondays, Answear, DyFashion, inclusiv pentru produse ca si: Dres Dama Kunert Sensational Black, Dres dama nude 20 den cusaturi fine, Body S024922 Black, Body PrettyGirl visiniu elegant din catifea fara maneci, Sosete negre scurte cu benzi transparente si banda care nu permite alunecarea, Body PrettyGirl Comfy Wear Black, Dres dama negru tip plasa calcai curbat, Dres dama nude modelator 20 den cu banda care nu permite alunecarea, Sosete turcuaz scurte cu benzi transparente si banda care nu permite alunecarea, Dres dama nude 20 den cu banda care nu permite alunecarea si cusaturi plate

Vizionate recent
Nici un produs